Remedies Herb Shop, NY

Meidän perheellä oli pitkään ollut toiveena päästä lomalle New Yorkiin. Syyslomalla pääsimme matkaan.

Tässä hiukan fiilistelykuvia reissulta yrtti-ihmisen näkökulmasta. Tekstit ovat tällä kertaa poikkeuksellisesti myös englanniksi Remedies Herb Shopin väkeä varten.

Autumn holiday this year with the family turned out to reach New York.
We had planned this trip for a long time, and finally we were able to make it.

In this post some vibes of the visit to a certain wonderful herb shop…

Paikallinen yrttituotteiden tarjonta oli tietysti katsastettava. Brooklynin puolelta löytyi Remedies Herb Shop. Hyppäsimme metroon ja ajoimme Brooklynin puolelle. Manhattanin pilvenpiirtäjät näkyvät alueelle hyvin, vaikka alue itse on pikkukaupunkimaisen rauhallinen.

I surfed the net and found Remedies Herb Shop in Brooklyn. Whole family went down the subway and drove to Brooklyn.

Remedies Herb Shopissa järjestetään ihania rohto- ja kosmetiikkakursseja. Yksikään niistä ei harmillisesti osunut meidän reissuviikolle.

Remedies Herb Shop tekee yhteistyötä läheisen Sawmillin yrttipuutarhan kanssa. Kaupassa on mahdollisuus tulla tekemään yrttituotteita Sawmillin jakopäivinä. Ai mitkä jakopäivät? Tämä onkin kiinnostava juttu!

Sawmill Herb Farm toimii yhteisöllisellä periaatteella. Tätä kutsutaan CSA-malliksi (community-supported agriculture). Sawmillin yhteisöön voi liittyä maksamalla valitsemansa kokoisen jäsenmaksun. Tällä saa muun muassa:

  • tietyin väliajoin tietyn määrän haluamiaan sesongin mukaisia yrttejä puutarhalta ja villiyrttejä luonnosta.
  • mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja muuhun toimintaan puutarhalla, esimerkiksi sadonkorjuuseen.
  • uutiskirjeitä puutarhan tapahtumista.

CSA-mallin ideana on, että tuottaja ja kuluttajat jakavat viljelyyn liittyviä taloudellisia riskejä ja toisaalta kaupunkilaiset pääsevät mukaan ruoan tuotannon kaikkiin vaiheisiin.

The Remedies Herb Shop hosts wonderful classes and events in herbalism, essential oils and skin care creation. Unfortunately, none of the classes happened that week.

One of those events, Herbal Medicine Making Thursdays, coincide with the Sawmill Farms CSA pick-up dates.

Sawmill Herb Farm operates on a communal principle, more precisely on the CSA-model.

You can join the Sawmill herbal community by paying a membership fee of your choice and at
this point you will receive the herbs (as well as garden herbs and wild herbs!) you want from the garden at certain intervals. You have also an opportunity to attend the garden workshops as well as other events in the farm.

The idea of the CSA-model is to share the economic risks associated with farming between the producer and consumers. On the other hand, the model brings the food production closer to the
consumer.

Remedies Herb Shopin kuivattujen yrttien valikoima on mahtavan laaja. Yrttejä voi ostaa esimerkiksi teeaineksiksi, rohtoihin tai luonnonkosmetiikan raaka-aineiksi.

Remedies Herb Shop’s herbal selection is awesome. They can be bought, for example for mixing own tea selections or for making cosmetics or herbal medicines.

Putiikissa on myynnissä myös valmiita rohdostuotteita, kosmetiikkaa sekä alan kirjallisuutta. Löysin paljon kivaa mukaan ostettavaksi.

You can find also herbal medicine, natural cosmetics and literature. I found interesting books!

Reissussa vaivanneeseen flunssaankin löytyi apuja.

We also found help with the flu.

Mahtava kauppa, ja nyt on taas paljon uutta opiskeltavaa!

What a great shop! And what is the best of all, new books to read.

3 thoughts on “Remedies Herb Shop, NY

  1. Ah mikä ihanuus, tuonne kauppaan voisi jääädä! Ei tullut edes mieleeni itselleni katsastaa yrttimaailmaa kun siellä kävin, mutta laitanpa listalle, kiitos vinkistä!
    Ja tuo yhteisösysteemi kuullostaa hyvälle, Suomessa ei sellaista taida ollakaan. En tiedä onko meillä täällä Saksassa, otanpa selvää.

  2. Thanks for the wonderful blog, and for coming out to Brooklyn to visit Remedies! I hope the remedies helped your daughter to heal quickly!

  3. Älä muuta sano! Chinatownin yrtti- ja teekaupoissa on tietysti ihan hurjan laaja yrttivalikoima myös. Kun oltiin perheen kanssa reissussa niin käväisin katsomassa niitä, mutta en käyttänyt sen enempää aikaa niissä pyörimiseen. En ole tuollaista yhteisösysteemiä Suomessa huomannut. Se vaatii varmaan aika suuren kaupungin ja väestöpohjan, että toimii pelkillä yrttituotteilla. Luomuruokapiirejä sen sijaan on Turussakin vaikka kuinka monta, mutta se idea ei ole ihan sama.

Please Login to Comment.