Kasviöljyt

Perusöljyseos, luomulaatuinen, 200 ml, 10,90€

Yhdistelmä erilaisia luomulaatuisia kasviöljyjä kuten jojobaöljyä, manteliöljyä, mäkikuismaöljyä, soijaöljyä ja E-vitamiinia.Valikoitu yhdistelmä näitä vaikuttavia kasviöljyjä takaavat erittäin hyvän soveltuvuuden kaikille ihotyypeille ja soveltuu pohjaksi kaikkiin iho- ja vartaloöljyihin.

Voit yhdistää haluamasi eteerisen öljyn tai tuoksusekoituksen perusöljyseokseen ja tehdä itsellesi omat vartalo-,kylpy- ja kasvoöljyt. Ihostasi tulee pehmeä, notkea ja joustava! Vartalo- ja hierontaöljyyn sekoitetaan pääsääntöisesti 2% eteeristä öljyä, kylpyöljyihin n. 3-5% eteeristä öljyä joukkoon.

Ainesosat: luomulaatuiset soijaöljy, manteliöljy, jojobaöljy, mäkikuismaöljy sekä luonnonmukainen E-vitamiini.

Luomu Sport hierontaöljy, 200 ml, 17,50€

Hieronta ja öljyjen levittäminen vartalolle ennen urheilusuoritusta nostaa lihasten suorituskykyä ja parantaa kestävyyttä. Hellä hieronta urheilusuorituksen jälkeen saa lihakset rentoutumaan ja ehkäisee kipua seuraavana päivänä. Jo sivellessäsi sport bio-öljyä iholle, tunnet huolella valittujen eteeristen öljyjen voiman. Piparminttu ja rosmariini vilkastuttavat verenkiertoa ja vaikuttavat energiaa tuottavasti ja rakentavasti. Feeling bio-hierontaöljy sisältää soija-, manteli-, jojoba- ja mäkikuismaöljyä. Tämä yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja elastisuutensa. Vinkki: Sport bio-hierontaööljy saattaa tuoda helpotusta kun lihakset ovat jännittyneet sekä kuukautiskivuissa hellästi hierottuna alaselkään. Vaikutus: kramppeja poistava, verenkiertoa edistävä, kipua poistava.

Katso miten tilaat tuotteet.