Roll-onit

Katso miten tilaat tuotteet.

Free mind roll-on, 10 ml, 9,90€

Pyöräytä rollia ohimoille tai ranteisiin. Virkistää kuumalla ja aktivoi väsyneitä aivoja. Rollin piristävä tuoksu herättää aistit ja saa olon taas elinvoimaiseksi.

Vinkki: Kokeile myös päänsäryssä ja migreenissä. Roll onia sivellään silloin otsalla, ohimoilla ja niskassa. Varsinkin eteerinen piparminttuöljy vaikuttaa kipua poistavasti ja ennaltaehkäisee päänsärkyä.

Ainesosat: Alkoholi, bio nerolihydrolaatti, eteeriset öljyt: greippi, myskisalvia, petitgrain, piparminttu, sitruunamelissa, jasmiini

Ruusu roll-on, 10 ml, 20,90€

Kallisarvoinen ruusu -roll on käytännöllinen parfyymi roll-on, jossa luomulaatuinen ruusuöljy on sekoitettu jojobaan. Yhdessä tipassa ruusuöljyä on noin 30 ruusun voima. Ei ihme, että aito ruusuöljy on yksi aromaterapian kallisarvoisimmista öljyistä. Ruusuöljyn sanotaan avaavan sydäntä ja kaikki aistit, ja sen tuoksu on kukkainen, mutta silti voimakas. Ruusuöljyllä on paljon vaikutusalueita, mutta eniten sen sanotaan vaikuttavan rauhoittavasti, mielialaa kohottavasti, bakteereja, tulehduksia sekä kipua poistavasti. Ruusu roll-onia käytetään mm. päänsärkyyn, pahoinvointiin, ekseemoihin ja ihon epäpuhtauksiin.

Silmänympärys roll-on, 10 ml, 15,90€

Edistää herkän silmänympärysihon uusiutumista, sitoo kosteutta ja lieventää pikkuryppyjä. Korkealaatuinen koostumus muodostuu seuraavista kasvisöljyistä: ruusunmarjansiemenöljy, granaattiomenansiemenöljy, kylmäpuristettu argaaniaöljy, luomulaatuinen helokkiöljy, vadelmansiemenöljy ja luomulaatuinen macademiapähkinäöljy. Jalo yhdistelmä 100% luonnollisen puhtaita eteerisiä öljyjä täydentävät silmänympäryshoidon: ruusu, ylang ylang, kurjenpolvi, frankinsensi, neroli ja muut hoitavat eteeriset öljyt hemmottelevat ihoasi. Ne vaikuttavat ravitsevasti, kiinteyttävästi ja ihon soluja uudistaen.

Käyttö: 1: Puhdistus! Silmienympärysiho puhdistetaan hellästi pyörivin liikkein. 2: Hoitava vaikutus! Puhdistuksen jälkeen ota muutama tippa feeling –silmänympärysöljyä  (Augen Intensivpflege) sormenpäihin ja painele sitä pehmeästi silmänympärysiholle.

Teepuu roll-on, 10 ml, 9,50€

Tehokas apu finneihin, syyliin, ihon epäpuhtauksiin ja hyönteisten pistoihin. feeling teepuu roll-on vaikuttaa bakteereja vastaan puhdistavasti sekä soluja uudistavasti. Varsinkin hyönteisten pistoissa teepuu roll-on lievittää kutinaa ja turvotusta. Roll-onia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi juuri hyönteisiä vastaan, koska hyttyset ja muut hyönteiset eivät voi sietää teepuuöljyn tuoksua.

Finneissä sekä ihon epäpuhtauksissa suositellaan feeling teepuu roll-onin käyttöä useamman kerran päivässä tarvittaviin kohtiin iholla. Varsinkin nuoret, jotka kärsivät aknesta, ovat ihastuneet tähän luonnontuotteeseen.

Ainesosat: luomu-etanoli, parfyymi (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä teepuu, laventeli, luomu-sininen kamomilla).
linalooli, limoneeni, geranioli*.
*näiden öljyjen eteerisiä aineosia.

Katso miten tilaat tuotteet.