Tarvikkeet

Katso miten tilaat tuotteet.

Aroma clip autoon, 8,90€

Pieni, käytännöllinen ja kaunis – Aroma-Clipsit ruostumattomasta teräksestä autoon. Tuoksutettuna oikein valitulla tuoksulla saat mukavan tunnelman, piristystä ja keskittymiskykyä autoon. Clipsi yhdessä värikkäiden puuvillalevyjen kanssa tuo myös iloa silmälle.

Valitse tuoksuun sopiva väri ja tiputa siihen 4-5 tippaa valittua tuoksua tai tuoksusekoitusta ja aseta clipsi auton tuulettimeen. Minuutin sisällä autossa puhaltavat pirteät, uudet tuulet.

Aromakoru ruostumatonta terästä + kaulanauha (49 cm) + 5 vaihtohuopapalaa. 14,50€.

Vaihtoehto voimakkaille hajuvesille!

Käyttö: Lisää huopapalaan n. 3-5 tippaa eteeristä öljyä ja laita huopapala korun sisään. Nyt voit nauttia usean tunnin ajan eteerisen öljyn tuoksusta ja vaikutuksesta!

Roikkuva tuoksukivi, kuu tai sydän 6,90€

Tuoksukivi on tehty poltetusta luonnonsavesta, täytetty pumpulilla ja se roikkuu kuminauhassa. Näin sen voi helposti ripustaa autoon mutta sitä voi luonnollisesti  käyttää myös asuintiloissa.

Valittua tuoksusekoitusta tai eteeristä öljyä tiputetaan pari tippaa suoraan pumpuliin ja näin se raikastaa kevyesti ilmaa sekä huoneessa että autossa. Kun haluat vaihtaa tuoksua, ota pumpuli pois perhosen sisältä ja korvaa se uudella pumpulitupolla (suosittelemme vaihtoa myös samaa tuoksua käytettäessä noin puolen vuoden välein).

Imukupit kasvojen ja vartalon hierontaan
  1. Imukuppihierontaan ja kuivakuppaukseen sopiva silikoninen imukuppi voimakkaampaan hierontaan. Korkeus 8 cm, halkaisija 7 cm. Väri vaaleanpunainen. Imukupin mukana tulee ohjeet imukuppihierontaan.

2. Imukuppihierontaan ja kuivakuppaukseen sopiva silikoninen imukuppi. Korkeus 6 cm, halkaisija 5,4 cm. Väri vaalea. Tämä kuppi on peruskoko vartalohoitoihin. Jos et ole ennen kokeillut imukuppihierontaa, kannattaa aloittaa tästä koosta.

3. Imukuppihierontaan ja kuivakuppaukseen sopiva silikoninen imukuppi. Korkeus 8 cm, halkaisija 4 cm. Väri vaaleanpunainen. Tämä kuppi sopii hellävaraisempaan vartalonhierontaan sekä kasvoille, erityisesti leukaan, otsaan ja poskille.

4. Imukuppihierontaan ja kuivakuppaukseen sopiva silikoninen imukuppi. Korkeus 5 cm, halkaisija 1,5 cm. Väri vaaleanpunainen. Tämä pieni putkilo soveltuu kasvohierontaan, esimerkiksi “sibeliusryppyyn”, nenänpieliin, kulmakarvojen ala- ja yläpuolille sekä silmänympäryksille.

5. Kuivakuppaukseen sopiva silikoninen imukuppi. Korkeus 2,5 cm, halkaisija 4,7 cm. Väri punainen tai keltainen.

Luonnollista kauneutta – ekologista hiustenhoitoa. 20,00€

Kirja on oppikirja ekokampaajille, mutta on kiinnostavaa luettavaa kenelle tahansa ekologisesta hiustenhoidosta kiinnostuneelle. Lue esittely kirjasta Vihreän ilon blogista.

Katso miten tilaat tuotteet.