Valmiit pajat

Syksy 2017 ja kevät 2018

Joulupajat

Vihreä ilo etsii sopivaa pysyvää kurssipaikkaa, joka toivottavasti löytyy jo kevääksi. Pajat järjestetään toistaiseksi kouluttaja Virpin kotona Uudenpellonkatu 37:ssa valkoisessa rintamamiestalossa Nummenpakalla.

La 25.11.2017 klo 12.00-15.00. Tehdään kasvo- ja vartalovoiteita oman ihotyypin ja tarpeiden mukaan ihania tuoksuja unohtamatta!

La 2.12.2017 klo 12.00-15.00 Huom. paikka vaihtunut! Teemana ovat yrttihoitotuotteet käsille ja jaloille: voiteet, kuorinnat, kynsien hoito, raikastava jalkaspray ja hoitavat kylvyt.

Voit valmistaa myös eri tuoksuisia ja makuisia huulirasvoja sekä huulten kuorintatuotetta kaikissa joulupajoissa.

Joulupajat nyt tarjouksessa -20% eli 40 euroa!

 

Ystävänpäiväpaja

La 3.2.2018 teemana ovat hoitavat ja hellävaraisesti puhdistavat naamiot ja kasvovoiteet eri ihotyypeille.

Tule tekemään ystävälle, läheiselle tai itsellesi ihoa ja mieltä helliviä tuotteita luonnon yrteistä ja eteerisistä öljyistä! Voit valmistaa myös huulirasvoja ja huulten kuorintaa eri tuoksuilla ja mauilla.

 

Äitienpäiväpaja

La 5.5.2018 teemana hemmottelevat kylpytuotteet. Pajassa voi valmistaa ihanille äideille suloisia sydänkylpypommeja, hyvän tuoksuista kylpyöljyä ja kuorintatuotteita sekä suihkujellyjä.

Juhannuspaja

La 9.6.2018 teemana on ihonhoito kesällä. Kerää itse villiyrtit ja valmista tuotteita mukaan mökille tai muuhun kesän viettoon.

Kesätuotteina ovat kosteuttava ja hoitava voide kasvoille ja keholle uimisen ja auringossa oleilun jälkeen, punkki- ja itikkakarkotteet sekä kutinaa rauhoittava öljy.

Pajojen kesto ja sisältö

Pajojen kesto on 2,5 tuntia. Kaikki lauantaipajat alkavat klo 12 ja päättyvät klo 14.30. Keskiviikkopaja 8.11. alkaa klo 17.30 ja loppuu klo 19.30.

  • Jokaisen pajan aluksi on lyhyt johdanto teemana oleviin luonnonkosmetiikkatuotteisiin käytettävistä raaka-aineista ja tuotteiden käytöstä.
  • Osallistuja voi valmistaa teemaan liittyviä tuotteita sen verran kuin pajan aikana ehtii, vähintäänkin kolme tuotetta / osallistuja.
  • Valmistetut tuotteet pakataan kauniisiin purkkeihin tai tuubeihin ja paketoidaan valmiiksi lahjoiksi.
  • Johdannon materiaalit saa kirjallisena tai sähköisenä mukaan. Hintaan kuuluvat myös luonnonkosmetiikan raaka-aineet ja paketointitarvikkeet.

Kaikkien pajojen hinta on 50 euroa (sis. alv.).

Pajat järjestetään todennäköisimmin joko Turun keskustan alueella tai Koroisilla. Tarkempi sijainti ilmoitetaan alkusyksystä mahdollisimman pian!

Ilmoittaudu Kauneutta luonnosta workshopiin 4.10.

Ilmoittaudu joulupajaan 8.11.,25.11. tai 2.12.

Ilmoittaudu ystävänpäiväpajaan 3.2.

Ilmoittaudu äitienpäiväpajaan 5.5.

Ilmoittaudu juhannuspajaan 9.6.

 

Varaa paja polttareille, synttäreille tai työporukalle!

Voit tilata pajan vetäjän myös omaan tapahtumaasi, vaikkapa polttareille, synttäreille tai työporukalle. Pajoja voidaan järjestää sisällä ja ulkona. Tilaa tästä lisää tietoa!

Tai ota yhteyttä Virpi: p. 040 537 3143, vihreailo@gmail.com