Pajat

Vihreän ilon verkkokaupassa voit tutustua sekä luonnonkosmetiikan valmistuspajoihin että  yrttikursseihin ja maksaa ne. Maksettuasi saat kuitin sähköpostiisi. Pajan tai kurssin voit perua 2 vuorokautta ennen pajan alkua. Saat silloin paikan toiselle Vihreän ilon kurssille tai kurssimaksu palautetaan tilillesi.

Vihreän ilon pajoja järjestetään monessa paikassa Turun seudulla, muun muassa Luomuspajalla (Paimalantie 38). Voit myös tilata pajan omaan tapahtumaasi. Ota yhteyttä niin suunnitellaan tapahtumasi näköinen kokonaisuus!

Klikkaa sisään alta ja tutustu tarjontaan!

 

Työpajoissa valmistettavasta luonnonkosmetiikasta

  • Tuotteissa käytetään vain laadukkaita luonnonkosmetiikan raaka-aineita. Mitään ylimääräisiä tai turhia kemikaaleja ei käytetä, vaan kaikki ainesosat mietitään sinun ihollesi sopiviksi.
  • Kaikissa tuotteissa käytetään luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä säilöntäaineita ja antioksidantteja, joilla tuotteet säilyvät käyttökelpoisina jopa vuoden tai kaksi. Kaikki tuotteet voi valmistaa halutessa myös ilman säilöntäaineita tai vegaanisina. Mainitse kuitenkin toiveestasi valmistaa tuotteet vegaanisena ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Valmistetut tuotteet pakataan kauniisiin lasi- tai muovipurkkeihin, joita voi käyttää desinfioinnin jälkeen uudestaan.