Pajat

Vihreän ilon verkkokaupassa voit tutustua luonnonkosmetiikan valmistuspajoihin ja maksaa ne. Maksettuasi saat kuitin sähköpostiisi. Voit maksaa kurssin myös paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Vihreän ilon kursseja järjestetään monessa paikassa Turun seudulla, muun muassa Luomuspajalla (Paimalantie 38), kahvila Koroisilla (Koroistentie 2) ja Tuulenpesässä (Käsityöläiskatu 14). Lataa esite kevään 2019 pajoista!

Polttarit, tyky-päivä tai kaveripiirin illanistujaiset? Tilaa työpaja omaan tapahtumaasi.

Lataa tästä esite  kokouksiin ja tapahtumiin
Lataa polttaripajaesite

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tapahtumasi näköinen kokonaisuus!

Virpi / Vihreä ilo
vihreailo@gmail.com, 040 53 73 143 
facebook.com/vihreailo/

Työpajoissa valmistettavasta luonnonkosmetiikasta

  • Tuotteissa käytetään vain laadukkaita luonnonkosmetiikan raaka-aineita. Mitään ylimääräisiä tai turhia kemikaaleja ei käytetä, vaan kaikki ainesosat mietitään sinun ihollesi sopiviksi.
  • Kaikissa tuotteissa käytetään luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä säilöntäaineita ja antioksidantteja, joilla tuotteet säilyvät käyttökelpoisina jopa vuoden tai kaksi. Kaikki tuotteet voi valmistaa halutessa myös ilman säilöntäaineita tai vegaanisina. Mainitse kuitenkin toiveestasi valmistaa tuotteet vegaanisena ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Valmistetut tuotteet pakataan kauniisiin lasi- tai muovipurkkeihin, joita voi käyttää desinfioinnin jälkeen uudestaan.